Black Summer ....

5 Whites for the Summer

hejhej

Links: Kjole med blonderyg 400,- Blonde Playsuit 450,- Halterneck Playsuit , River Island Sæt 280,- Blondekjole

Hvid er en af mine absolutte yndlingsfarver her til sommer, også fordi den står meget  kontrast til min alt for sorte/mørke garderobe i vinterhalvåret. Jeg har samlet 4 flotte hvide kjoler og en playsuit – så hvis i vil have et nærmere kig så klik på linksene ovenfor. Min personlige yndlings er midi kjolen med blonde ryggen (er måske bare lidt lav til den slags hehe),  synes den er så flot og endda til billige penge!

Knus xx

White is one of my absolute favorite colors for this summer, mostly because it is a huge contrast to my way to black wardrobe in the winter seasons. I have gathered 4 beautiful white dresses and a playsuit – so if you want to have a closer look you can tap  on the links op above. My personal favorite is the midi dress with the lace back (for my height the dress length might not be as good ;)) , but i think it is absolutely beautiful and is rather cheap aswell!

Hugs xx

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Summer ....