Just Bought...

Black Summer ….

post 1For mig, er sommerferien så langt væk. Det er helt sort. Jeg ligger begravet under mundtlig matematik dispositioner, og 3 kilo tunge naturgeografi bøger.  Det er uoverskueligt og tanken om at det hele er overstået om præcis 14 dage, kan jeg slet ikke holde ud.

Det står hele tiden på overspringshandlinger (synes jeg selv) – jeg har da formået at oprette min egen blog (hehe)-  så jeg kan dele mine frustrationer med andre der skulle have dem. – You are not alone.

Derudover virker sommeren her i Danmark næsten ikke-eksisterende. Solen skinner 4 timer i døgnet, og det har i gennemsnit været 13 grader her i Juni måned (måske ikke helt rigtigt) – men det føles sådan.

Anyways hvis outfitet siger jer noget (det jeg sjovt nok har på på billedet) så er toppen fra Weekday, bukserne fra Calvin Klein, Jakken fra Day Birger et Mikkelsen, og huarache sneaks blev købt på trendsales til 500 kr (heldig kartoffel jeg var der)

Resten af dagen står på oplæsning, og familiehygge med indhold af grillet burgere samt hjemmelavede rabarber crumble. Wuhu….

Knus Herfra xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just Bought...