Endnu en cliché - Hej Verden!

Endnu en cliché – Hej Verden!

Efter længe overvejelser besluttede jeg mig endelig for, at oprette en blog. Endnu en blog, hvor en pige lægger ud med endnu en kiksede introduktion til hendes start her på hendes “pretty little blog.”Men på trods af den halv akavet stemning (som jeg føler inde i mig selv), og som følger med dette første indlæg, er der vist ikke så meget andet end at sige: Hej Verden! Min idé med denne blog er at dele mit liv med jer, henholdsvis over sommeren men også nu hvor jeg snart skal i 3g. Jeg er en musik-, mad-, makeup- og modeglad pige som for alvor har besluttet sig for at dele hendes liv og stil med jer.

Jeg håber i vil følge med…. 🙂

Knus Mig xx

I får lige et billede af mig med på vejen  hehe

Og lige et lille billede af mig

After careful consideration, i finally decided to create my own blog. Yet another blog, where a girl gets to write a very awkward and geeky introduction to the beginning of her “pretty little blog.

But inspire of the awkward feeling i have, which haunts me as i am writing this blogpost/entry, i guess there isn’t much more to say than: Hello World! The purpose of this blog, is to share my life with you, especially over the summer but also so i can share my last year of high school with you guys. I love musik, food, fashion, and makeup and have finally decided to share my life and style with you guys.

I hope you would like to join me 

Hugs xx

   

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en cliché - Hej Verden!